Dana böbrek mangal yaparken en çok dikkat ettiğim şeylerden biri malzeme seçimi oldu. Taze ve kaliteli bir böbrek bulmak gerçekten lezzeti etkiliyor. Sen de bu konuda ne düşünüyorsun? Ayrıca, böbrekleri marine etmek için kullandığın özel bir tarif var mı? Temizlik aşamasında da zarları dikkatlice soymak gerektiği söyleniyor, bu konuda bir tecrüben var mı? Mangalın ızgarasını hazırlarken dikkat ettiğin başka püf noktaları var mı? Bence pişirme süresi de oldukça kritik, sen nasıl ayarlıyorsun? Soğuduktan sonra lezzet kaybı yaşanmaması için sıcak servis etmenin önemini de biliyorum. Sunum önerileri arasında taze sebzeler ve pide ile birlikte sunmak harika bir fikir! Hangi içeceklerin bu yemeğe en çok yakıştığını düşünüyorsun?
Dana böbrek mangal yaparken en çok dikkat ettiğim şeylerden biri malzeme seçimi oldu. Taze ve kaliteli bir böbrek bulmak gerçekten lezzeti etkiliyor. Sen de bu konuda ne düşünüyorsun? Ayrıca, böbrekleri marine etmek için kullandığın özel bir tarif var mı? Temizlik aşamasında da zarları dikkatlice soymak gerektiği söyleniyor, bu konuda bir tecrüben var mı? Mangalın ızgarasını hazırlarken dikkat ettiğin başka püf noktaları var mı? Bence pişirme süresi de oldukça kritik, sen nasıl ayarlıyorsun? Soğuduktan sonra lezzet kaybı yaşanmaması için sıcak servis etmenin önemini de biliyorum. Sunum önerileri arasında taze sebzeler ve pide ile birlikte sunmak harika bir fikir! Hangi içeceklerin bu yemeğe en çok yakıştığını düşünüyorsun?
Cevap yaz